onsdag 4. november 2009

LANGPANNE MED DIGGEKJØTT OG GRØNNSAKER

4 porsjoner:

700 g svinekjøtt (kan godt være "strimlet svinekjøtt")
6 stk løk
8 fedd hvitløk
2 stk sellerirot
4 stk gulrot
2 stk purre
400 g poteter
2 dl olivenolje
1 gl tomatpuré
litt frisk timian
salt
pepper
persille


FREMGANGSMÅTE:
1. Kutt kjøttet i 2 cm tykke skiver og grovhakk grønnsakene og ha det i en langpanne. Ha på hvitløk, tomatpuré og olivenolje og urter. Krydre godt med salt og pepper.2. Skrubb potetene og kutt dem i grove biter. Bland alt godt sammen i langpannen.3. Sett det i ovn til det er ferdig på 200 ºC i ca 30 min

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny blogg! Mye spennende her som er verd å prøve! Takk for tips.
    Vil se innom denne bloggen, om ikke hver dag, så iallfall nå og da,for å få noen oppskrifter.
    Ha en fin kveld!:-)

    SvarSlett
  2. Dette er bra, jeg blir med deg som følger..!

    SvarSlett