onsdag 4. november 2009

ORIENTALSK GRYTE

2-3personer

1 pk Edelgris i strimler
1 rødløk
1/2 purre
1 ts hakket frisk ingefær
½ ts kardemomme
1 ts karri
1 ts pepper
2dl kraft
1 brokkoli
1/2 rød paprika
1 ss soyasaus
2ss créme fraiche
Lys maizenajevner

Til denne retten bruker jeg steikepanne med høye kanter og lokk.
Kjøtt, purre og rødløk kuttes og has i steikpanna med smør på høy varme. La det surre noen minutter. Tilsett kraften og krydderet. Skjær brokkoli og paprika i biter, ha dette i panna og la det hele småkoke til kjøttet er mørt.  Til slutt har du i soyasaus og créme fraiche i. Det hele jevnes med Lys Maizenajevner.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar