onsdag 4. november 2009

FISKEGRYTE

200 g Laksefilet
200 Torskefilet
1 ss Margarin
2 Gulrøtter
100 g Kålrot
100 g Sellerirot
1/2 Purre
1/2 Fennikel
1 ss Hvetemel
2 ss Rød pesto
2 dl Fløte
1 1/2 dl Eplecider
6 1/2 dl Fiskekraft/ buljong
1 ts Salt
1/2 ts Pepper


Framgangsmåte: Skrell og kutt alle grønnsakene i tynne skiver.Skjær fisken i terninger på 2x2 cm. Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn.Rør inn pesto og ha i cideren, fiskekraft og fløte.La det småkoke i ca. 15 minutter.Tilsett fisk og kjørvel og la det stå og trekke i ett par minutter. Ha i salt og pepper og server med godt brød eller poteter til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar