fredag 6. november 2009

SVINEBIFF/m tilbehør

Svinebiff er ikke alltid så dyrt, og ser en litt etter kan dette bli en overkommelig hverdagsrett.
Denne oppskriften er passe til to voksne.

300g svinebiff
2 epler
1 ss margarin
1 løk
1 paprika
3tomater
1/2 ts basilikum
1ss olivenolje
salt
pepper
1/2 ts sukker

Framgangsmåte:
Biffene saltes og pepres på begge sider, brunes så raskt på begge sider. Skru ned temperaturen til middels varme, la dem surre ca 10 min. Eplebåter surrer sammen med biffene nå.

Skjær opp løk, paprika og tomater, fres dette i olje i en kasserolle. Krydre med salt, pepper, basilikum og sukker.

Serveres sammen med poteter eller ris, alt etter hva du foretrekker:))
Ønsker du saus til kan du lage det etter eget valg, jeg synes det er nok fuktighet i grønnsakene.

1 kommentar:

  1. Ser ut som du har lagt inn masse godt allerede, ska nok testa ut noe her :)

    SvarSlett