2-3personer
1 pk Edelgris i strimler
1 rødløk
1/2 purre
1 ts hakket frisk ingefær
½ ts kardemomme
1 ts karri
1 ts pepper
2dl kraft
1 brokkoli
1/2 rød paprika
1 ss soyasaus
2ss créme fraiche
Lys maizenajevner
Til denne retten bruker jeg steikepanne med høye kanter og lokk.
Kjøtt, purre og rødløk kuttes og has i steikpanna med smør på høy varme. La det surre noen minutter. Tilsett kraften og krydderet. Skjær brokkoli og paprika i biter, ha dette i panna og la det hele småkoke til kjøttet er mørt. Til slutt har du i soyasaus og créme fraiche i. Det hele jevnes med Lys Maizenajevner.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris.
onsdag 4. november 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar